+45 51 91 62 80

Danish International Balloon Fiesta 2025

Her kan du se alle de partnere, både store og små, som har været med til at få Danish International Balloon Fiesta til at lykkes. Vi siger af hjertet tak til jer alle for jeres bidrag.

Platin partnere

Image

Hos Hot Air kan du flyve med i 2/3- og 6/7-personers balloner.

I 2016 startede Hot Air ApS som et lille firma med kun 1 ballon til 2 passagerer. Siden da er virksomheden vokset både i antallet og størrelsen af balloner. At drive et ballonfirma alene er ikke muligt, hvorfor Hot Air har nogle af Danmarks dygtigste og mest erfarne piloter og crewmedlemmer under sine vinger.

Deres mål er at give dig og dine nærmeste en fantastisk og uforglemmelig oplevelse, hvilket de uden tvivl kommer til at gøre under Fiestaen.


Hot Air ApS vil stå for alt arbejdet omkring afviklingen af de flyvemæssige aktiviteter under Fiestaen, samt understøttende aktiviteter.

Hos Leg med IT er vi optaget af på den kreative og legende anvendelse af IT og

teknologier i undervisningen.

Vores undervisningsmaterialer og workshops kobler kreative og fysiske aktiviteter med den digitale dimension og understøtter fagligheden og det tværfaglige arbejde.

Vi er ligeledes optaget af hvordan multimodale værktøjer kan anvendes og understøtte elever med særlige udfordringer, som eksempelvis skriftsproglige udfordringer.

Den kreative tilgang til læring skaber øget motivation og læring.

Image

Vi mangler dig!

Få dit logo her. Bliv partner.

Guld partnere

Vi mangler dig!

Få dit logo her. Bliv partner.

Sølv partnere

Image

Hjertelig velkommen til Ringsted!

Her kan du opleve historiens vingesus og besøge en moderne købstad med attraktiv handel, spændende kultur og en natur med plads både til fordybelse og aktiviteter.

Gennem tiden er danske konger og dronninger blevet begravet i Sct. Bendts Kirke, der troner midt i Ringsted by med sine smukke, tykke murstensmure. Tilbage i Middelalderen var Ringsted nemlig en af de vigtigste byer på Sjælland.

 

I dag er Ringsted en hyggelig købstad, men også en by i udvikling. Ringsted er kendt for et bredt udbud af koncerter og events for enhver smag. Noget der nydes af både børn og voksne, borgere og gæster.

Ringsted Outlet fylder markant på landkortet, og Ringsted bymidte og det hyggelige shoppingcenter RingStedet giver de handlende et meget stort udvalg af butikker og spisesteder.

 

Men Ringsted er meget mere end bykernen. Ringsted Kommune rummer hyggelige landsbyer med sammenhold i særklasse, landområder med landbrug, smuk natur og aktiviteter.

Med Ringsted Oplevelsessti viser kommunen sig fra sin smukkeste side med moser, åer, søer og skove. Besøgende vil opleve et rigt fugleliv og en varieret flora. Herre- og hovedgårde, kirker, kalkmalerier og gamle ruiner kan opleves fint forenet med den smukke midtsjællandske natur.

 

Velkommen til Ringsted – og velkommen til Danish International Balloon Fiesta!

Vi mangler dig!

Få dit logo her. Bliv partner.

Bronze og Bronze+ partnere

Vi mangler dig!

Få dit logo her. Bliv partner.
Grab Your Ticket

Discount Packages

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.