+45 51 91 62 80

Danish International Balloon Fiesta 2025

Image
Image

Er en ballon landet på din ejendom?

Balloner svæver med vinden og er derfor meget afhængige af meteorologiske prognoser, som studeres nøje før hver flyvning. Et af formålene er bl.a. at sørge for, at man er i et landbart område, når man ønsker at lande.

Landbare områder kunne være boldbaner, grønne områder, høstede marker, græsmarker, byggemodningsområder m.m.
Ballonpiloter planlægger og ønsker ikke at lande i afgrøder, dyrefolde m.m.

Ballonpiloter vil altid søge at finde ejeren af området de er landet på, umiddelbart efter landingen eller før de forlader stedet. Dette er af respekt for lodsejer, men også for at være den gentleman, vores sport opfordrer til. En ballonpilot ønsker især at finde lodsejeren, hvis der er sket utilsigtet skade, hvis man f.eks. er landet i afgrøder.

Det er dog ikke altid, at en ballonpilot er i stand til at identificere lodsejeren, selvom man har prøvet.


Under Fiestaen vil alle lodsejere hvor en ballon er landet, modtage en lotteriseddel og deltage i en konkurrence sidst på ugen.

Skulle en ballon have landet på din ejendom under Fiestaen, uden at give sig til kende, så hører vi meget gerne fra dig, så vi kan sætte dig i forbindelse med den pågældende pilot.

For at kunne identificere den pågældende pilot, så vil en beskrivelse af ballonen eller de bogstaver, som står på den være til stor hjælp. Selvfølgelig kun hvis du har set det. Du kan se de tilmeldte Fiesta balloner her.

Måtte du have andre spørgsmål som lodsejer under Fiestaen, så er du også velkommen til at kontakte os. Det er nemlig kun ved at godt samarbejde at vi kan skabe en god Fiesta, til glæde for de mange borgere, store som små, i Ringsted!

Vi vender tilbage så hurtigt vi kan, vi er måske på vej tilbage fra en flyvning eller ved at gøre ballonen klar til næste tur, mens du skriver til os.

Kontakt Fiestaen omkring mulig landing på din ejendom

Grab Your Ticket

Discount Packages

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.